Тиждень іноземних мов

FB_IMG_1714586604635

Мовленнєвий івент «Seasons and weather», ярмарок учнівських проектів «English projects fun fair», перегляд фільму «Цікаві факти про Німеччину», пізнавально-розважальна гра «Happy Easter», інтерактивна гра «On ABC planet», конкурс ерудитів «Wir lernen Deutsch», урок – подорож «Get to know the UK», пізнавально-розважальна вікторина «Diving into English», інтелектуальна вікторина «Funny English», Виставка дитячих робіт «Gluckwunsch karte» und «Lieblingstier» – все це заходи, які провели вчителі іноземних мов Яна Тихон, Альона Гордійчук та Аліна Кузняк протягом тижня іноземних мов у Чернівецькій гімназії №6 «Берегиня».
Вивчення іноземної мови в сучасному світі – це одна з найважливіших складових сучасної успішної людини. Знання іноземних мов свідчить про всебічний розвиток особистості, розширює світогляд, дозволяє пізнати культуру та звичаї іншого народу. Крім того, іноземна мова допомагає краще пізнати свою власну. Як казав відомий німецький письменник Вольфганг Гете: «Той, хто не знає іноземної мови, не знає своєї власної».
Тиждень іноземних мов у Чернівецькій гімназії №6 “Берегиня” вкотре довів , що наші школярі знають, люблять і хочуть вивчати іноземні мови і це їм вдається, а по-іншому і бути не може із такими педагогами як у нас!

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice