Archive for Травень 13th, 2023

Шенделар Алла, учениця 5 класу Чернівецької гімназії 6 ” Берегиня”

Моя найбільша мрія – це повернення додому татуся. Він вже більше року є добровольцем і захищає наш великий та спільний дім – Україну. І я дуже хочу, аби всі знали його ім’я: Шенделар В’ячеслав Іванович, найкращий тато та воїн світла.
Кожної миті я згадую ріднесенький голос, теплі ручки та обійми з ним. Я вірю, що він повернеться додому з перемогою і ми надалі будемо жити в оселі, де багато сміху, любові та святого миру.
Любий татусю, я пишаюся тобою дуже-дуже. Ти унікальний своїм чистим серцем та мужністю. Дякую тобі ❤
 

Я Дребот Артем Ігорович, учень 5 класу Чернівецької гімназії №6 “Берегиня”, пишаюся своїм татом, Дреботом Ігорем Васильовичем

Я Дребот Артем Ігорович, учень 5 класу Чернівецької гімназії №6 “Берегиня”, пишаюся своїм татом, Дреботом Ігорем Васильовичем, за його хоробрість та відвагу.💪 Він пішов добровольцем у лави ЗСУ, щоб захищати свою сім’ю та рідну землю🇺🇦💙💛 Татусю, пам’ятай, ти не тільки найкращий захисник, а ще й найкращий тато у світі. Я вдячний тобі за те, що ти завжди захищаєш мене, нашу сім’ю та Україну. Запам’ятай- ти мій ,,янгол охоронець”. Я дуже сильно люблю тебе. Дякую тобі за все, мій найкращий Тато!
 
Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice