Майбутні учні Чернівецької гімназії №6 “Берегиня” не забувають, що кожної середи о 15.00 Еріка Борисівна Семенюк їх із нетерпінням чекає і вони просто зобов’язані сидіти за шкільною партою та старанно працювати!

Сьогодні дітки продемонстрували знання казок (до речі, чудові майбутні актори 😄, нам таких треба!), майстерно попрацювали із геометричними фігурами, із легкістю порахували та порівняли кількість морських жителів на картинках, складали звукові схеми , писали, малювали та танцювали…
Заняття пройшли плідно!
Нагадуємо, що прийом заяв до першого класу 2023- 2024 н.р. триває, але завершується уже зовсім скоро, а саме 31.05.2023 р. ! Подати заяву Ви можете через портал https://school.isuo.org/ , безпосередньо у Чернівецькій гімназії №6 “Берегиня” (вул. І. Карбулицького буд.2) , або ж в управлінні освіти Чернівецької міської ради (вівторок та четвер з 9.00 до 16.00, вул. Героїв Майдану 176).
Р.S. І як приємно, коли зафарбовуючи овал своїм улюбленим кольором діти в 5 років малюють СИНЬО-ЖОВТИМ 💙💛 і кажуть, що саме це їх УЛЮБЛЕНИЙ!
Наші УКРАЇНСЬКІ ДІТИ!
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice