У вас у закладі тренінги розпочинаються із фрази “Діти, всі дістали, будь ласка, свої мобільні телефони…!”??? У нас – ТАК, адже тренінг “Медіаграмотність під час війни: як критично оцінювати інформацію” покликаний був навчити дев’ятикласників Чернівецької гімназії №6 “Берегиня” захистити себе в інтернет-просторах !

 
Вислів «Все, що ми дізнаємося про світ — ми дізнаємося з медіа» — правдивий! Медіа формують нашу картину світу, його сприйняття та моделі поведінки. Надзвичайно важливо розрізняти фейки, маніпуляції, шукати першоджерела та критично мислити, тому медіаосвіта – життєво необхідна, особливо у наш час.
Саме тому працівники Управління молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації спільно з капітаном поліції Анною Хареною Управління Патрульної Поліції в Чернівецькій Області провели надзвичайно цікавий тренінг з медіаграмотності для наших випускників , під час якого наші учні мали змогу навчитися правильно сприймати медіаконтент; критично оцінювати інформацію; розрізняти фейки та судження, дезінформацію; визначати маніпулятивні джерела інформації.
Щире спілкування, цікава та важлива інформація і світлина на згадку!
Дякуємо Управлінню молоді та спорту Чернівецької ОВА та Управлінню патрульної поліції в Чернівецькій області за співпрацю.

 
 
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice