Archive for Травень 24th, 2024

День 2 відрядження

FB_IMG_1716580006091

День 2 відрядження команди м. Чернівці для участі у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства “Юний дослідник” у місто Київ. НАЙВАЖЛИВІШИЙ та НАЙВІДПОВІДАЛЬНІШИЙ день, адже Аліса, Софія та Андрій захищали свої дослідницько-експериментальні роботи та доводили членам журі та усім присутнім, що вони НАЙКРАЩІ у своїх номінаціях!
І їм це мабуть вдалося.
Гідні виступи НАЙКРАЩИХ учнів м. Чернівці.
Результатів очікуємо та тримаємо кулачки.

Перемога чернівецьких школярів у Всеукраїнському конкурсі дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник».

IMG-20240523-WA0000

 

 

◾Він проходив у Києві, у Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської

молоді МОН України з 21 по 23 травня. 

 

◾Команду Чернівецької громади представляли учні гімназії №6 «Берегиня» Софія Лиса, Аліса Шевчук та вихованець Міського еколого-натуралістичного центру Андрій Маца. 

 

◾Супроводжували, підтримували та вболівали за дітей педагоги гімназії Лариса Фіголь та Галина Максимюк Галина та керівник гуртків Ярослава Коваль.

Учасники успішно виступили зі своїми напрацюваннями у вигляді дослідницьких проєктів. У них вони охарактеризували проблеми гаджетозалежності, дослідили швидкість розкладання біопакетів, продемонстрували та охарактеризували рукотворне диво-писанку.

 

◾За підсумками конкурсу, Софія Лиса та Андрій Маца здобули друге місце, а Аліса Шевчук – четверте. 

 

◾Вітаємо юних дослідників з прекрасним результатом та бажаємо успіхів у подальших наукових досягненнях!

https://www.facebook.com/share/p/p3c48h4F6E9J2n1W/

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice