«Гуманне та відповідальне ставлення до тварин (котів та собак)», присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин в Чернівецькій гімназії # 6″Берегиня”

FB_IMG_1665108172605

Хіба можна не любити тварин? Адже вони вражають нас своєю відданістю і кмітливістю. На відміну від людей, домашні вихованці не зраджують. Вони терпляче вислуховують своїх господарів і зберігають їх таємниці. Хтось заводить домашнього вихованця, щоб не відчувати самотність, хтось щоб дисциплінувати себе, хтось для того, щоб їхні діти не нудьгували. А хтось, може, просто йшов по вулиці, побачив пухнастий клубочок і забрав його до себе. На такий вчинок можуть зважитися небагато. Більшість все-таки віддає перевагу заводити породистих кішок і собак, королівських свинок або рибок. Насправді не важлива порода вашого вихованця, якщо ви будете щиро любити його – він обов’язково відповість вам взаємністю.
Чернівецька гімназія №6 «Берегиня» з метою виховання гуманного ставлення до тварин, покращення психологічного стану у дітей в час війни та зняття емоційної напруги долучилася до проведення ІІІ Міжнародного уроку доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин (котів та собак)», присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин, який відзначали 4 жовтня. Заходи пройшли на УРА! Як показала практика учні нашого закладу надзвичайно люблять тварин. Нагадуємо, що акція по збору корму для братів наших менших триває до 07 жовтня включно. Хто має бажання – може ще приєднатися!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice