Добрий початок хорошого літнього відпочинку у гімназії №6 “Берегиня”

Без названия
Літо – чудова пора для відпочинку та відновлення сил після насиченого навчального року. Саме з метою якісної організації відпочинку наших учнів, за рекомендацією Управління освіти Чернівецької міської ради та за ініціативи наших педагогів (дуже ми заскучали за дитячим сміхом та гаміром у закладі, за щирими оченятами та зустрічами офлайн) при Чернівецькій гімназії №6 “Берегиня” було організовано пришкільний відпочинковий табір.
Цікаві конкурси та ігри, спортивні змагання, майстер-класи, проєкти, екскурсія в обласний краєзнавчий музей та на майстер-клас “Майбутні піцейоли” в піцерію , пісенні та танцювальні батли, рухливі ігри і просто живе спілкування – все це було уміло організовано та проведено нашими педагогами протягом відпочинкової зміни. Долучилися і наші вчителі англійської мови до роботи в таборі і зробили відпочинок наших учнів ще цікавішим.
Жаль, що тиждень пролетів так швидко. Втім, це добрий початок хорошого літнього і надіємось, що мирного відпочинку учнів Чернівецької гімназії №6 “Берегиня”!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice