«Увага! Діти на дорозі!» тематичний тиждень дошкільний підрозділ

 

https://youtu.be/qQZD2Az85Ro

 

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху транспорту з 09.11.2020року  по 13.11.2020 року  в  дошкільному підрозділі НВК «Берегиня»  проведено тематичний тиждень «Увага! Діти на дорозі!»

Протягом тижня діти мали можливість якомога більше поглибити свої знання про правила дорожнього руху: облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки та їх значення. Вони повторили, узагальнили та систематизували свої знання, навчилися застосовувати їх в певних життєвих ситуаціях, продовжили розвивати увагу, спостережливість, логічне мислення, мову, пам’ять, уміння орієнтуватися на вулицях за допомогою дорожніх знаків.

 З дітьми  проведено заняття, бесіди, спостереження за транспортом, дидактичні ігри, перегляди мультфільмів, читання художніх творів, моделювання ситуацій тощо. 

            Вихователі всіх вікових груп провели  роз’яснювальну роботу з батьками вихованців щодо доцільності використання пасків безпеки, дитячих крісел, світлоповертаючих елементів та дотримання Правил дорожнього руху під час переходу дороги , перетині залізничних переїздів.

                        Будьте обережні !

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed by Free Wordpress Themes and Sponsored by Curry and Spice